Terwijl buiten de zonnige herfstdagen onverminderd lijkt voort te duren, repeteren The Brand New Bags al weken aan een uitgebreid kerstrepertoire. Na een knallend concert in TivoliVredenburg sluiten we dit 10-jarig jubileumjaar af met wel twee kerstoptredens. Op zondag 16 december brengen we tijdens de kerstmarkt op de Twijnstraat in Utrecht al een deel van onze soulvolle kerstnummers ten gehore, waar het tweede concert zal plaatsvinden hopen we binnenkort bekend te maken, maar het wordt een prachtige sfeervolle locatie die kerst ademt!

Onze wens: een goed kerstseizoen

Het is alweer een paar jaar geleden dat The Brand New Bags een groot kerstoptreden gaven. Niet voor niets sprak onze sopraan Sanne voor de zomer in een interview al haar wens op een goed kerstseizoen uit. ‘We doen al een aantal jaar kerstnummers uit de oude doos, maar laten we er eens een holy fucking merry christmasland van maken. Het lijkt me heerlijk om dat dit jaar weer eens te doen.’ Zo gezegd, zo gedaan, want de muziek- en optreedcommissie heeft haar gebeden gehoord. We hebben een hele berg nieuw kerstrepertoire. Bovendien hebben we in acht dagen tijd wel twee kerstoptredens.

Totdat we alle details bekendmaken hier alvast een flashback naar een van de vrolijkste kerstnummers uit ons repertoire. The Brand New Bags in het UCK in 2011 met What Christmas means to me van Stevie Wonder. Begint het al te kriebelen?