Foto: Peter Pasman (Paradiso Korendagen 2015)

Het nieuwe jaar is voor The Brand New Bags met een vliegende start begonnen, want deze maand stond in het teken van ons optreden tijdens de Paradiso Korendagen. Op zaterdagavond 19 januari mochten we ons repertoire laten horen in de grote zaal van de Amsterdamse poptempel.

Derde keer Paradiso

Voor de derde keer toog de bezetting van The Brand New Bags naar Paradiso. De legendarische concertzaal opent ieder jaar in januari een heel weekend haar deuren voor koren uit het hele land. De Paradiso Korendagen zijn zo populair dat er een loting aan te pas komt om te kunnen deelnemen. The Brand New Bags traden eerder al in 2012 en 2015 op en het blijft elke keer een klein feestje om daar te staan waar grootse sterren als Adele en wijlen Amy Winehouse hun veelgeprezen, intiemste concerten gaven.

Paradiso Korendagen 2019

Nieuwe nummers

Deze keer lieten we veel nieuwe nummers horen, waaronder Freedom van de soundtrack Django Unchained, Higher Ground van Stevie Wonder en onze laatste gospeltopper Better is One Day van Trey McLaughlin. Het volgende optreden staat gepland op 30 maart in het ICOONtheater tijdens het Vocaal Centraal/BALK festival centraal.