Yes! We’re off! De kaartverkoop voor SOUL SISTERS | THE BRAND NEW BAGS IN CONCERT is gestart!

Via de website van TivoliVredenburg zijn kaarten te bestellen voor het 10-jarig verjaardagsfeest van het tofste soulkoor van Utrecht! Onder leiding van dirigent SaraLee Vos en special guests Debbie Helaha en Jordan Roy gaan we een bruisend, avondvullend programma neerzetten, gedragen door een muzikale mix van vrolijke, mooie soul, gospel, pop en R&B.

Soulkoor The Brand New Bags
Foto: Voorbeeld Fotografie

De sfeervolle zaal Cloud Nine in TivoliVredenburg staat op 15 juni de hele avond in het teken van muziek en verhalen over liefde, vriendschap en vrijheid. Als vanzelfsprekend vertolken we veel nummers van powervrouwen uit hedendaagse en klassieke soulmuziek. Verwacht verrassende koorarrangementen van muziek van onder meer Beyoncé, Aretha Franklin, Erykah Badu, Nina Simone en Alicia Keys. Maar ook George Michael en gospelkoning Kirk Franklin zullen niet op de setlist ontbreken.

Soul Sisters

Thema van het concert is Soul Sisters, dat verwijst naar de vriendschappen en onderlinge band die we als koorleden in de afgelopen tien jaar met elkaar hebben opgebouwd. We delen niet alleen de liefde voor krachtige (soul)muziek, maar we hebben de afgelopen tien jaar ook veel lief en leed met elkaar meegemaakt.

Soulkoor The Brand New Bags is in 2008 opgericht door een aantal oud-cursisten van SaraLee Vos die bij Parnassos Cultuurcentrum meerdere van haar zangcursussen hadden gevolgd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het populairste soulkoor van Utrecht. Hoogtepunten waren een uitverkocht 5-jarig jubileumconcert in Tivoli De Helling en optreden op het hoofdpodium tijdens het Paradiso Korenfestival.

Kaarten voor SOUL SISTERS | THE BRAND NEW BAGS IN CONCERT zijn hier verkrijgbaar.

The Brand New Bags ontvangt voor het jubileumconcert steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds, het K.F. Hein Fonds en het VSBfonds.