Bij een echt jubileumconcert horen natuurlijk ook leuke gasten! Want als je feest viert, dan kun je al je vrienden uitnodigen! Zo doen we het bij The Brand New Bags ook. Voor ons jubileumconcert op 15 juni hebben we twee supertoffe zangers uitgenodigd om ons te komen vergezellen op het podium. En het goede nieuws is: ze zeiden JA! Hier op onze website stellen we ze graag aan je voor. Want ook voorpret hoort bij een goed feestje!

De koning van de close harmony. Mister meerstemmigheid. Jordan Roy. Je kent ‘m vast van ADLICIOUS of het vierde seizoen van The Voice of Holland. Zo eens in de paar maanden valt deze getalenteerde zanger, entertainer en vocal coach in voor SaraLee, waarbij hij toch vooral van de gelegenheid gebruik maakt om ons te helpen wat vocale puntjes op de i te zetten. Dat doet deze vakidioot met zoveel plezier en positiviteit dat het nooit saai wordt.

Zo kon het gebeuren dat we twee uur lang werkten aan de timing van een nummer van Beyoncé, 100 keer het refrein van Superwoman van Alicia Keys herhaalden, maar ook in twee uur tijd een lekker Kerstklassiekertje opbouwden, gewoon omdat het kon.

Jordan Roy groeide de afgelopen vijf jaar uit tot een gewaardeerd (inter)nationaal artiest en vocal coach. In Rotterdam richtte hij in 2015 zijn eigen zangschool op, waar hij zowel vocal coaching geeft aan beginnende als gevorderde zangers. Zijn deelname aan The Voice in 2016 gaf hem een welverdiend opstapje naar een geambieerde solo-carrière, na diverse jaren als zanger in poptrio ADLICIOUS en veelgevraagd backing-vocalist bij artiesten als Glennis Grace, Waylon en Ilse de Lange.

Wat een eer dat deze entertainer ook bij The Brand New Bags op het podium komt staan! Wil je alvast horen waartoe Jordan Roy vocaal in staat is? Bekijk dan zijn youtubekanaal of volg hem op insta @itsjordanroy.